Doba čtení: 1 min

Buldok zahajuje spolupráci s Elos Technologies s.r.o.

Praha, 14.ledna 2021

Firma ELOS Technologies s.r.o., jeden z předních dodavatelů automatizace podnikového IT, spojuje své síly s firmou Buldok Marketing s.r.o., která je v České republice přední agenturou specializovanou na platformu HubSpot, aby společně nabídly na českém a slovenském trhu inovativní kombinaci kompetencí pro dodávky automatizace firemních marketingových a sales procesů, postavené právě na této platformě.

Firmy dnes čelí velkému množství nových výzev, jako je zefektivnění, zásadní zrychlení a inovace svých klíčových procesů.

HubSpot spojuje výhody SaaS platformy, jako je snadné nasazení a implementační rychlost, s širokou škálou vestavěných funkcí, umožňujících efektivně automatizovat a zároveň transparentně, inteligentně a v reálném čase vyhodnocovat marketingové kampaně a na ně navazující prodejní workflow.

Silnou stránkou HubSpotu je také bezproblémová integrace jak do marketingových a sales nástrojů třetích stran a sociálních médií, tak i do finančních aplikací a technologií pro firemní spolupráci.

 

Stanislav Polášek, ELOS Technologies s.r.o.:

„Zkušenosti, získané při inovaci firemního IT v řadě českých a slovenských korporací, nás zcela organicky dovedly k rozšíření našeho záběru na další segmenty firemního provozu. Zpřístupnění a akcelerace procesní agility ve všech oblastech firemního provozu je nutným předpokladem pro to, aby se pozitivní efekt digitalizace projevil naplno. Dokáže-li firma automatizací propojit jak technologické, tak i obchodní a marketingové metriky, kterými vyhodnocuje jednotlivé oblasti své činnosti, do unifikované zpětné vazby, získává konsolidovaný pohled na svou schopnost vyvinout a dodat digitální službu zákazníkovi, ale i na její úspěšnost na trhu. Taková míra transparence výrazně sblíží pohled marketingových, obchodních a technologických týmů, a tak umožňuje rychlou, konzistentní a kvalifikovanou společnou reakci na konstantně se měnící a vyvíjející pozici firmy na trhu.


Buldok Marketing jsme si pro tento typ spolupráce vybrali především díky jejich zkušenostem s HubSpot platformou jako salesovým a marketingovým nástrojem. Věřím, že toto know-how vhodně doplní naši technologickou kompetenci a společně budeme schopni nabídnout zákazníkům ještě komplexnější službu.“

 

Lukáš Bárta, Buldok Marketing s.r.o.:

„Z digitální marketingové agentury jsme se postupně vyprofilovali do agentury, specializující se na kompletní životní cyklus zákazníka od marketingu, přes prodej až po zákaznický servis. Díky tomu dokážeme přinášet našim zákazníkům skutečně synergická řešení napříč celou firmou, kdy přesně víme, jak se která část podílí na výkonu celku. To vše s využitím nejmodernější technologie a obchodních dat.


Spolupráce s ELOS Technologies skvěle doplní naši nabídku služeb o pokročilé možnosti integrace HubSpotu s interními systémy zákazníků. Zákazník tak dostane ucelené řešení, které na jedné straně odstraní tření z interních procesů a na straně druhé umožní efektivně využít marketingová a obchodní data pro další růst společnosti.“

 

Žádost o HubSpot demo

Zaujal vás tento článek?

Nechte si podobné články posílat 1x měsíčně na e-mail.

blog subscribe

Zaujaly vás naše články?

Přihlaste se k jejich odběru 1x měsíčně na váš e-mail.