Doba čtení: 2 min

Novinky v HubSpotu - červen 2020

Podívejte se na všechny aktualizace, které přibyly do HubSpotu v červnu. 

Pro lepší přehlednost naleznete u každé novinky informaci o tom, v jakém hubu je dostupná.

 

Marketing Hub

 

Správa Google PPC kampaní přímo v HubSpotu

Uživatelé Marketing hubu se mohou nově těšit z rozšířených možností správy Google kampaní přímo v HubSpotu, a to bez zdlouhavého překlikávání mezi oběma službami.

Správa PPC kampaní na Google přímo v HubSpotu

V HubSpotu můžete například prodlužovat kampaně s dobrým výkonem generující množství leadů. Také zde můžete editovat názvy kampaní, upravovat výši rozpočtů, přidávat nová klíčová slova a v neposlední řadě pozastavovat a znovu spouštět kampaně, reklamní sestavy, reklamy i klíčová slova.

Dostupné v:

  • Všechny Marketing huby

 

Klonování podmínek v "If/Then" větvích ve workflows

Každý uživatel workflows jistě ví, že klonování či přesouvání podmínek v "If/Then" větvích bylo doposud prakticky nemožné a vždy bylo potřeba celou novou větev se všemi podmínkami vytvořit znovu od začátku.

To už ale neplatí! Po červnovém updatu vám zabere naklonování i přesunutí podmínek jen několik málo kliků.

Pro naklonování podmínky stačí najet na ni myší a zvolit klonovat.

Pokud chcete danou větev přesunout na jinou pozici, můžete ji buďto jen přetáhnout myší na nové umístění, nebo můžete použít tlačítka nahoru a dolů pro vertikální přesun.

Klonování podmínek v If/Then větvích ve workflows

Dostupné v:

  • Všechny Professional a Enterprise portály

 

Skrytí SEO doporučení

V SEO nástroji máte nyní možnost schovat jakékoliv SEO doporučení, které vám HubSpot nabízí.

Tuto funkci oceníte například když víte, že máte nějakou stránku záměrně skrytou před vyhledávači a není tak potřeba na ní provádět optimalizaci. Takové doporučení jednoduše skryjete a můžete se nerušeně věnovat důležitým stránkám.

Dostupné v:

  • Marketing Hub Professional
  • Marketing Hub Enterprise

 

Rozšířená integrace se službou Slack

Nové možnosti v integraci se Slackem byly představeny již v květnu na podporu nového nástroje pro account based marketing. Poslední update tyto funkce ještě více rozšiřuje a umožňuje tak lepší týmovou spolupráci.

Nyní můžete do Slacku posílat kolegům notifikace spojené s vašimi klíčovými zákazníky v HubSpotu a informovat je o tom, že došlo s daným zákazníkem k navázání komunikace.

Kromě toho můžete do Slacku posílat i informaci o výsledku telefonického hovoru a informovat tak všechny členy týmu o posledním vývoji. Dále můžete použít příkaz "/hs-buying-committee" pro odeslání relevantní informace přímo do přidruženého Slack kanálu.

Dostupné v:

  • Marketing Hub Professional
  • Marketing Hub Enterprise
  • Sales Hub Professional
  • Sales Hub Enterprise

 

Service Hub

 

Vlastní property pro práci se soubory v tiketech

V rámci tiketů máte nyní možnost vytvářet vlastní properties pro práci se soubory. Tyto properties poté můžete umístit do formulářů, kde budou moct vaši zákazníci přikládat soubory spojené s jejich požadavkem, což vám umožní jeho rychlejší vyřízení bez zbytečných sem/tam e-mailů či telefonátů.

File property v Service Hubu

 

CMS Hub

 

Import Google dokumentů

Tvoříte a editujete obsah primárně v Google dokumentech a po schválení jej kopírujete do HubSpotu? Potom vám tato funkce ušetří spoustu času.

Nyní můžete do HubSpotu importovat obsah z Google dokumentu přímo v inline editoru, aniž byste nejdříve museli začít s jeho tvorbou v režimu konceptu.

Značná část formátování přitom zůstane zachována:

  • tabulky,
  • obrázky,
  • styl písma,
  • atd.

Stačí jen velmi snadno příspěvek zveřejnit.

Dostupné v:

  • Všechny CMS huby

Záznamy aktivity

V základním nastavení účtu nyní naleznete záznamy aktivity. Na pár kliknutí tak získáte přehled o všech provedených změnách na vašem webu.

HubSpot Acitivity Log Export

Dostupné v:

  • CMS Hub Enterprise

 

Webové šablony v Marketplace

V každém CMS Hubu naleznete základní šablony webových stránek. Nyní si můžete šablony také stáhnout zdarma či koupit přes HubSpot Marketplace.

Zatím zde naleznete pár startovacích témat, ale nová budou brzy přibývat.

 

Jste připraveni začít s HubSpotem?

 

Vždy se těšíme na nově představené funkce a nástroje v HubSpotu. Baví nás je ihned implementovat u našich klientů a umožnit jim tak vytěžit z HubSpotu maximum.

Pokud jste v tomto článku nalezli témata, o kterých se chcete dozvědět více,  kontaktujte nás a my vám rádi pomůžeme s jejich implementací či s nastavením  vhodné strategie.

Zaujal vás tento článek?

Nechte si podobné články posílat 1x měsíčně na e-mail.

blog subscribe

Zaujaly vás naše články?

Přihlaste se k jejich odběru 1x měsíčně na váš e-mail.