Doba čtení: 1 min

HubSpot Content Assistant - zjednodušte si tvorbu obsahu s AI

S nástroji poháněnými umělou inteligencí se letos roztrhl pytel a ani HubSpot nezůstal pozadu. Content Assistant se na rozdíl od ostatních nástrojů přímo integruje s ostatními produkty HubSpot a díky tomu je rychlé vytváření a sdílení obsahu snazší než kdykoli předtím. 

Co je Content Assistant?

Nástroj používá model OpenAI GPT k rychlé a efektivní tvorbě obsahu. Marketérům umožňuje přicházet s nápady, vytvářet obsah a sdílet ho, to vše z jednoho nástroje.

Co aktuálně Content Assistant dokáže?

  • Připravit seznam témat na články.

  • Vytvořit osnovu článků.

  • Vytvořit obsah na vstupní stránku kampaně.

  • Připravit reakci na příklad na e-mail od klienta. 

  • Vytvořit sekvenci prospecting emailů. 

 

 

Jak přesně vám tedy tento nástroj s umělou inteligencí pomůže? Zde je několik možností:

Výzkum a generování nápadů

AI Content Assistant přebírá úkol vyhledávání informací k vašemu tématu, takže nemusíte ztrácet hodiny hledáním informací – navíc má přístup ke spoustě zdrojů, které čtenáři používají každý den. Navíc pomocí umělé inteligence dokáže vymyslet nápady na související témata a názvy příspěvků na blogu, které by měly ohlas u vaší cílové skupiny.

hubspot content assistant ukázka

 

Identifikace chyb v SEO

Asistent je připraven upozornit na případné chyby v SEO nebo chybějící klíčová slova ve vašem textu – pomůže vám tak zajistit, aby veškerá vaše tvrdá práce byla skutečně vidět. Poskytne vám komplexní přehled o tom, jak dobře je každý článek optimalizovaný, abyste v průběhu nepřehlédli žádné chyby.

 

Zlepšení struktury, gramatiky a stylu

HubSpot AI Content Assistant si dává pozor na gramatické a strukturální chyby, které mohou lidé při rychlé tvorbě obsahu snadno přehlédnout. Dokonce navrhne vylepšení, která zjednoduší jazyk, který používáte, a učiní ho příjemnějším, aby čtenáři z toho, co jste napsali, získali co nejvíce.

hubspot content assistant ukázka změny tónu textu

 

Závěr

Také vás zajímá jak moc kvalitní obsah umí HubSpot Assistent vygenerovat? Aktuálně se jedná o beta verzi, ale už nyní se můžete přidat do waiting listu a získat přístup mezi prvními.

Nebo nás kontaktujte a tuto novinku vám představíme na video schůzce.

Zaujal vás tento článek?

Nechte si podobné články posílat 1x měsíčně na e-mail.

blog subscribe

Zaujaly vás naše články?

Přihlaste se k jejich odběru 1x měsíčně na váš e-mail.